Helende Kracht van het Hart (DTV)

Het verstand benadert het leven vanuit de analyse, het onderscheid, maar ook het dogma, de overtuigingen en daar onderliggend, de angst. Het verstand is in wezen afstandelijk en koud.

Het hart daarentegen heeft het vermogen om waar te nemen met compassie, wijsheid, geduld en liefde. 

Contact vanuit het hart begint ermee dat je mag zijn met wat er is. 

Van daaruit steeds dieper gewaarworden en doorvoelen totdat je uitkomt bij de diepe onvervulde behoefte die verborgen ligt onder de pijn, onder de angst, onder de emotie, waarbij je innerlijk weten precies weet wat het nodig heeft en dat je dan datgene mag ontvangen wat er wezenlijk nodig is.

Het hart kan zich verbinden met de dimensie van de “zijns energie”

De zijns dimensie is een dimensie buiten tijd en ruimte. Het is ook de dimensie van ons innerlijk leven, ons gevoelsleven die het kleine menselijke “ik”overstijgt met zijn dierlijke vecht-en vluchtinstincten. De zijns dimensie herbergt ons zielenleven, ze herbergt aspecten van onszelf die eeuwig, goddelijk en onvergankelijk zijn.

De essentie van een sessie : voelend waarnemen vanuit het verlangen naar een werkelijke ont-moeting op een diep wezenlijk vlak tot op zielsniveau. 

Dit doe ik dmv lichte lichaamsmassage, geleide visualisaties, gesprek, adem- en ontspanningsoefeningen, observatie van het lichaam op houding, blokkades en doorstroming. Deze “gesprekken” met het lichaam dmv de Helende Kracht van het Hart geven de meest diepe informatie en bieden de krachtige mogelijkheid om te helen.

De massage die ik geef kan een afwisseling worden van fysiek werken, van voelen, communiceren, luisteren, raken. Massage kan overgaan in aanraking en dieper invoelen in datgene wat er onderhuids, onder de oppervlakte, nog onbewust is en gehoord, gekend, geheeld wil worden. Met aandacht, adem, aanraking en gerichte intentie wordt helende energie daar gebracht waar deze nodig is.

De kosten voor deze behandeling bedragen € 75 voor anderhalf uur.