Depressiecoaching

Depressiviteit is een veelvoorkomende aandoening.

De aanleiding kan heel verschillend zijn evenals de wijze waarop een depressie behandeld of voorkomen kan worden. In de reguliere geneeskunde wordt vaak gebruik gemaakt van medicijnen, die in een aantal gevallen werken, maar ook bijwerkingen te zien geven. 

Depressiecoaching wordt gezien als een vorm van psychotherapie. 

Het aantal goede ervaringen neemt toe. 

Een depressie is een complexe aandoening die vaak niet goed wordt begrepen. Een depressie is niet alleen een aandoening van de geest, dus alleen maar problemen met het denken en het gevoel maar het vergt ook veel van het lichaam en veroorzaakt dikwijls lichamelijke klachten. 

Een depressie zal zich bij iedereen anders uiten en dus een ander klachtenpatroon laten zien . 

Het gebeurt nogal eens dat mensen met een depressie negatief denken; een negatieve gedachte is echter niet alleen een gedachte, maar heeft ook een negatief gevoel tot gevolg. Het doorbreken van het negatieve denken, het zich richten op positiever denken  en het ontwikkelen van positieve cognities spelen een belangrijke rol in de behandeling van een depressie of juist het voorkomen van een depressie. 

Ik kan u op verschillende vlakken hierbij ondersteunen :

Door middel van magnetiseren worden zowel de lichamelijke klachten en de geestelijke klachten aangeraakt waardoor er weer meer balans zal ontstaan en u zich meer ontspannen zult voelen . 

Tevens is het mogelijk om Balsemien remedies in te zetten waardoor innerlijke processen aangeraakt worden en er meer verwerking van de belemmeringen zal plaatsvinden . Balsemien remedies zijn remedies op basis van plantaardig materiaal welke een hoge frequentie bevatten . 

Gelijktijdig werken we samen door middel van gesprek en Interactieve Zelfresonantie aan uw proces om op die manier te ontdekken waar de belemmeringen liggen waardoor u zich voelt zoals u zich op dat moment voelt. Door deze bewustzijnsprocessen aan te gaan zult u weer langzamerhand thuiskomen in en bij Uzelf. En dat is tenslotte wat we wensen : Weer gelukkig zijn met degene die u in OORSPRONG bent.